Ոչ միայն փաստաթղթեր են հարկավոր պանրի արտադրամաս հիմնելու և պանիրը խանութներում վաճառելու համար, դա կախված է նրանից, թե ինչ կարգավիճակով եք ցանկանում գրանցվել: Նաև արտադրական պատշաճ պայմաններ ու պանրի գրագետ տեխնոլոգ է ձեզ հարկավոր: Սննդի անվտանգության ծառայությունում գրանցվելը պարտադիր է:
Հարգելի Արսեն, նախ պետք է հաշվառվեք որպես ԱՁ կամ ՍՊԸ, այնուհետև որոշեք թե ինչ հարկատեսակով եք ցանկանում աշխատել, եթե Ա/Ձ` դրամարկղ չեք վարի, իսկ եթե ՍՊԸ այդ դեպքում լավ կլիներ դիմեք հաշվապահի:
Առաջին հերթին կազմակերպության գրանցում, էլեկտրոնային ստորագրության հաստատում, հարկային դաշտի ընտրություն,սննդի տեսչության թույլտվություն, տարածքի ձևակերպում։
Բարև Ձեզ, իրավաբանական անձի/ֆիրմայի գրանցման մասով մյուսները գրել են, ես ասեմ արտադրական փաստաթղթերի մասով, անհրաժեշտ է մշակել տեխնոլոգիական հրահանգ/ներ (արտադրական գործընթացների նկարագրություն), ընտրել թե որ նորմատիվային փաստաթղթին համապատասխան եք արտադրելու (օրինակ ԳՕՍՏ), կամ մշակեք ձեր ընկերության ստանդարտը, մշակել պանրի/ների պիտակները, պատրաստի արտադրանքի նմուշ ներկայացնեք հավատարմագրված լաբորատորա, դիմեք սերտիֆիկացման մարմնին հայտարարագիր (EAC) ստանալու համար, որից հետո կարող եք հանգիստ շուկայահանել պանիրը ու վաճառել:
Ոչ միայն փաստաթղթեր են հարկավոր պանրի արտադրամաս հիմնելու և պանիրը խանութներում վաճառելու համար, դա կախված է նրանից, թե ինչ կարգավիճակով եք ցանկանում գրանցվել: Նաև արտադրական պատշաճ պայմաններ ու պանրի գրագետ տեխնոլոգ է ձեզ հարկավոր: Սննդի անվտանգության ծառայությունում գրանցվելը պարտադիր է:
Հարգելի Արսեն, նախ պետք է հաշվառվեք որպես ԱՁ կամ ՍՊԸ, այնուհետև որոշեք թե ինչ հարկատեսակով եք ցանկանում աշխատել, եթե Ա/Ձ` դրամարկղ չեք վարի, իսկ եթե ՍՊԸ այդ դեպքում լավ կլիներ դիմեք հաշվապահի:
Առաջին հերթին կազմակերպության գրանցում, էլեկտրոնային ստորագրության հաստատում, հարկային դաշտի ընտրություն,սննդի տեսչության թույլտվություն, տարածքի ձևակերպում։
Սկզբնական շրջանում կարող եք միկրոյով աշխատել:
Բարև Ձեզ, իրավաբանական անձի/ֆիրմայի գրանցման մասով մյուսները գրել են, ես ասեմ արտադրական փաստաթղթերի մասով, անհրաժեշտ է մշակել տեխնոլոգիական հրահանգ/ներ (արտադրական գործընթացների նկարագրություն), ընտրել թե որ նորմատիվային փաստաթղթին համապատասխան եք արտադրելու (օրինակ ԳՕՍՏ), կամ մշակեք ձեր ընկերության ստանդարտը, մշակել պանրի/ների պիտակները, պատրաստի արտադրանքի նմուշ ներկայացնեք հավատարմագրված լաբորատորա, դիմեք սերտիֆիկացման մարմնին հայտարարագիր (EAC) ստանալու համար, որից հետո կարող եք հանգիստ շուկայահանել պանիրը ու վաճառել: