Zhua.
Բարև Ձեզ։ Խնդրում եմ ասեք՝ ի՞նչ հաշվետվություններ պետք է տանք միկրոյի համակարգով աշխատող նորաբաց ռեստորանի համար։ Կա՞ արդյոք տարբերություն և առանձնահատկություն ռեստորանային գուրծունեության մեջ։
Կայք հաշվապահների համար և ոչ միայն…
Zhua.
Բարև Ձեզ։ Խնդրում եմ ասեք՝ ի՞նչ հաշվետվություններ պետք է տանք միկրոյի համակարգով աշխատող նորաբաց ռեստորանի համար։ Կա՞ արդյոք տարբերություն և առանձնահատկություն ռեստորանային գուրծունեության մեջ։
Բաժանորդագրվել
Կայքի ամենահետաքրքիր նյութերը կուղարկվեն Ձեր էլ. փոստին
© 2020 Accountant.am
Իսկ որտե՞ղ է գործունեության վայրը։
Մարզում է. ԱՁ է.
Եթե Երևանում չէ, կարող եք աշխատել միկրոձեռնարկատիրության դաշտում։
Պետք է հանձնել նախ 257. Միկրոձեռնարկատիրության սուբյեկտ համարվելու վերաբերյալ հայտարարությունը (կազմակերպություն պետական գրանցման կամ որպես անհատ ձեռնարկատեր հաշվառման օրվան հաջորդող 20-րդ օրը ներառյալ), իսկ տարին ավարտվելուց հետո մինչև հարկային տարվան հաջորդող հարկային տարվա փետրվարի 1-ը ներառյալ՝ 256. հաշվետվություն միկրոձեռնարկատիրության սուբյեկտի իրացման շրջանառության վերաբերյալ։
Շնորհակալ եմ շատ։ Իսկ բնապահպանական հարկի մասին խոսք կարո՞ղ է լինել։
Կարծում եմ՝ ոչ։
Հարգելի տնտեսավարող, պետք է ներկայացնեք միկրոյի դաշտում աշխատելու հաշվետվություն, իսկ եթե աշխատող ունեք, ապա յուրաքանչյուր ամիս պետք է ներկայացնեք հաշվետվություն: Ամեն դեպքում Ձեզ պետք կլինի հաշվապահ։
Երևան քաղաքի վարչական սահմաններում հանրային սննդի ոլորտում գործունեություն իրականացնել չեք կարող,օրենքով չի թույլատրվում,այո կա առանձնահատկություն ռեստորանային գործունեության մեջ հարկման տեսանկյունից։
Միկրոյի համար ի՞նչ առանձնահատկություն կա հարկման տեսանկյունից։
Եթե մյուս տարի գործեք շրջհարով,ապա որոշակի չափով ծախսերից նվազեցման հնարավորություն կունենաք։