Սամվել.
Բարև ձեզ: Խնդրում եմ, օգնեք ինձ մի երկու հարցում. առաջինը՝ Ա/Ձ գրանցելու համար անշարժ գույքի հասցե նշվու՞մ է, թե՞ պարտադիր չէ, այսինքն՝ գործունեության վայրի հասցե: Եվ երկրորդ հարցը՝ թխվածքաբլիթի արտադրության համար ուրիշ ի՞նչ պարտադիր գործողություններ կան մինչև սկսելը։
Ա/Ձ-ն գրանցվում է իր հաշվառման հասցեով, սակայն գործունեության հասցեն կարող է այլ վայրում լինել: Որպես սննդի արտադրություն պետք է ունենալ արտադրական պատշաճ պայմաններ, գրանցվել սննդամթերքի անվտանգության տեսչությունում, ունենալ նույնականացման քարտ և ակտիվ էլստորագրություն կամ դրանով կատարվելիք գործողությունները լիազորել որևէ այլ անձի: