Nona.
Բարև Ձեզ, հարգելի հաշվապահներ: Խնդրում եմ ասեք՝ ինչպե՞ս են վարում հյուրանոցի հաշվապահությունը։ Ոնց հասկացա կարող է գործել միկրոյի դաշտում, սնունդի մասը ո՞նց է կազմակերպվում, օգտագործվու՞մ է ՀԴՄ:
Կայք հաշվապահների համար և ոչ միայն…
Nona.
Բարև Ձեզ, հարգելի հաշվապահներ: Խնդրում եմ ասեք՝ ինչպե՞ս են վարում հյուրանոցի հաշվապահությունը։ Ոնց հասկացա կարող է գործել միկրոյի դաշտում, սնունդի մասը ո՞նց է կազմակերպվում, օգտագործվու՞մ է ՀԴՄ:
Բաժանորդագրվել
Կայքի ամենահետաքրքիր նյութերը կուղարկվեն Ձեր էլ. փոստին
© 2020 Accountant.am
ՀԴՄ օգտագործվում է: Միկրոյի դաշտում գործելու համար կարևոր է հյուրանոց է, թե հյուրատուն, դրանով պայմանավորված սննդի մասի հարցը հստակ է դառնում:
ՀԴՄ-ն պարտադիր է:
Հյուրանոցը կարող է գործել որպես միկրո, բայց առանց սննդի, քանի որ միկրոձեռնարկատիրության սուբյեկտներ չեն կարող համարվել Երևան քաղաքի վարչական սահմաններում հանրային սննդի ոլորտում գործունեություն իրականացնողները (բացառությամբ զբոսաշրջային տների միջոցով մատուցվող՝ հյուրանոցային ծառայությունների հետ անմիջականորեն կապված՝ հանրային սննդի (նախաճաշ, ճաշ, ընթրիք) ոլորտի գործունեության): Այսինքն՝ հյուրանոց չպետք է լինի, այլ հյուրատուն:
ՀԴՄ օգտագործումը պարտադիր է՝ անկախ նրանից կանխիկ վճարում է, թե քարտով:
ՀԴՄ պարտադիր է:
Այո, պետք է հասկանալ հյուրանոց է, թե հյուրատուն, քանի որ սննդի մասով հստակ պետք է որոշվի՝ կարող եք միկրոյի դաշտում աշխատել, թե ոչ: ՀԴՄ-ն պարտադիր է:
Հյուրանոցային ծառայությունների մատուցման հետ կապված կարող եք կարդալ նաև իրազեկման թերթիկը հետևյալ հղմամբ.