Accountant.am

Հասիկո.

Հարգելի կոլեգաներ,կարո՞ղ եք հուշել` ի՞նչ գումարով կարելի է վարել բավականին մեծ ռեստորանային համալիրի հաշվապահությունը կադրային աշխատանքի հետ միասին (50-60 աշխատող): Դժվարանում եմ կողմնորոշվել: Չեմ ուզում ոչ գերագնահատել, ոչ էլ թերագնահատել հաշվապահի առանց այդ էլ չգնահատվող աշխատանքը:

Կիսվել՝
Հետևել այս նյութին
Ստանալ նամակ
guest
2 Մեկնաբանություն
Հները
Նորերը Most Voted
Inline Feedbacks
Դիտել բոլոր մեկնաբանությունները
ada

Հարգելի Հասիկո, ես համաձայն եմ, որ մեր աշխատանքը չի գնահատվում, տվյալ դեպքում իմ կարծիքով աշխատավարձը 300 000 դրամից պակաս չպետք է լինի:

A.T.

Հարգելի Հասիկո, կարծում եմ առնվազն 200000 դրամ, իհարկե դա կախված է նաև նրանից, թե ռեստորանների բառերի ծրագիր ներդրված է, թե պետքե էկզելով մուտքագրեք շաբաթ օրերը գործի գնալու եք, թե ոչ, օրը ինչքան ժամ պետք է լինեք աշխատանքի վայրում, բացի իրականից ներքին հաշվառումը դուք եք վարելու, թե ոչ: Մի խոսքով, ինչպես Կարեյկոն կասեր, լավ հաշվապահներ հիմա ամեն տեղ պետք են: Աշխատեք` Ձեզ չթերագնահատեն: