Հասիկո.
Հարգելի կոլեգաներ,կարո՞ղ եք հուշել` ի՞նչ գումարով կարելի է վարել բավականին մեծ ռեստորանային համալիրի հաշվապահությունը կադրային աշխատանքի հետ միասին (50-60 աշխատող): Դժվարանում եմ կողմնորոշվել: Չեմ ուզում ոչ գերագնահատել, ոչ էլ թերագնահատել հաշվապահի առանց այդ էլ չգնահատվող աշխատանքը:
Հարգելի Հասիկո, ես համաձայն եմ, որ մեր աշխատանքը չի գնահատվում, տվյալ դեպքում իմ կարծիքով աշխատավարձը 300 000 դրամից պակաս չպետք է լինի:
Հարգելի Հասիկո, կարծում եմ առնվազն 200000 դրամ, իհարկե դա կախված է նաև նրանից, թե ռեստորանների բառերի ծրագիր ներդրված է, թե պետքե էկզելով մուտքագրեք շաբաթ օրերը գործի գնալու եք, թե ոչ, օրը ինչքան ժամ պետք է լինեք աշխատանքի վայրում, բացի իրականից ներքին հաշվառումը դուք եք վարելու, թե ոչ: Մի խոսքով, ինչպես Կարեյկոն կասեր, լավ հաշվապահներ հիմա ամեն տեղ պետք են: Աշխատեք` Ձեզ չթերագնահատեն: