Բարև Ձեզ, կասե՞ք՝ տեղական ձեռքբերված թարմ մսից կիսաֆաբրիկատների արտադությունը (ԱՏԳԱԱ 1602) լիացենզավորման ենթակա գործունեություն է, թե՞ ոչ, կամ առհասարակ ի՞նչ փաստաթղթեր են անհրաժեշտ (սերտեֆիկատ, թույլտվություն և այլն)։ Նախապես շնորհակալ եմ։
լիցենզավորման ենթակա գործունեություն չէ, պետք է գրանցվեք նաև սննդի անվտանգության ծառայությունում, իսկ որակի սերտեֆիկատի համար դիմեք ստանդարտների ինստիտուտ,
լիցենզավորման ենթակա գործունեություն չէ, պետք է գրանցվեք նաև սննդի անվտանգության ծառայությունում, իսկ որակի սերտեֆիկատի համար դիմեք ստանդարտների ինստիտուտ,