Բարև Ձեզ: Արդյո՞ք լավաշ արտադրող ԱՁ-ն՝ Երևանում գործող, որը տեղում նաև մսով և լավաշով բրդուջներ է պատրաստում, բայց տեղում չեն ուտում, այլ տանում են, կարո՞ղ է միկրոձեռնարկատեր հանդիսանալ:
Կայք հաշվապահների համար և ոչ միայն…
Բարև Ձեզ: Արդյո՞ք լավաշ արտադրող ԱՁ-ն՝ Երևանում գործող, որը տեղում նաև մսով և լավաշով բրդուջներ է պատրաստում, բայց տեղում չեն ուտում, այլ տանում են, կարո՞ղ է միկրոձեռնարկատեր հանդիսանալ:
Բաժանորդագրվել
Կայքի ամենահետաքրքիր նյութերը կուղարկվեն Ձեր էլ. փոստին
© 2020 Accountant.am
Եթե միայն լավաշի արտադրում և իրացում լինի կարող է, սակայն տեղում նաև մսով և լավաշով բրդուջների պատրաստումը դա արդեն հանրային սննդի գործունեություն է կամ խոհարարական արտադրանքի պատրաստման, իրացման և (կամ) սպառման կազմակերպում: Հետևաբար պետք է գործեք շրջհարկի դաշտում:
Ոչ, չեք կարող: Պետք է գործեք շրջհարկի դաշտում:
Այո, կարող եք լինել միկրոձեռնարկատեր, քանի որ արտադրություն է և տեղում հանրային սննդի ծառայություն չեք մատուցում։
Ձեր նշված գործունեությունները միասին հնարավոր չէ: Պիտի լինի շրջանառության հարկ: Եթե առանձին, ապա միայն լավաշի արտադրությունը հնարավոր էր, որ լիներ միկրոձեռնարկություն:
Օրենքը թույլ չի տալիս: Այս պարագայում Դուք կգործեք շրջհարկի դաշտում։
Միայն լավաշի արտադրության մասով կարող եք հանդիսանալ միկրոձեռնարկատիրության սուբյեկտ: