Աննա Կանկանյան.
Բարև ձեզ:
Խնդրում եմ նշել փոքրիկ կրպակ բացելու համար քայլերը: Նախատեսված է պոնչիկ/կարկանդակի տեղում պատրաստում և վաճառք:
Շնորհակալ եմ նախապես:
Կայք հաշվապահների համար և ոչ միայն…
Աննա Կանկանյան.
Բարև ձեզ:
Խնդրում եմ նշել փոքրիկ կրպակ բացելու համար քայլերը: Նախատեսված է պոնչիկ/կարկանդակի տեղում պատրաստում և վաճառք:
Շնորհակալ եմ նախապես:
Բաժանորդագրվել
Կայքի ամենահետաքրքիր նյութերը կուղարկվեն Ձեր էլ. փոստին
© 2020 Accountant.am
Պետք է գոնե որպես անհատ ձեռնարկատեր գրանցվեք պետ. ռեգիստրում, դա հանրային սննդի գործունեություն է և միկրոբիզնեսի համակարգում գործել չեք կարող, նաև պետք է գրանցվել սննդի անվտանգության տեսչությունում, ՀԴՄ սարք է պետք: Հարկայինում հաշվառման կանգնելը կատարվում է ավտոմատ ու հաշվետվությունների ներկայացման համակարգի միջոցով: Գործելու եք շրջհարկի համակարգում և հարկվելու եք ըստ հանրային սննդի համար սահմանված դրույքաչափով, գումարած դրոշմանիշային, սոց. վճարը ու շահութահարկ:
Եթե տեղում չեք ունենալու հանրային սննդի բնորոշ սպառում, այսինքն՝ սեղանիկներ, որ տեղում սնվեն, այլ լինելու է միայն վաճառք, այդ դեպքում դա կդիտվի որպես արտադրություն և ԱՁ կարող է գործել միկրոյի դաշտում:
Շնորհակալ եմ շատ: Այո, միան վաճառք է լինելու դեռ:
Նշված գործունեությունը հանդիսանում է հանրային սննդի ոլորտում իրականացվող գործունեություն անկախ տեղում վաճառքի հանգամանքից: