Բարև Ձեզ։ Մսի վաճառքի խանութ բացելու համար ի՞նչ նրբություններ ու թույլտվություններ են պետք։
Կայք հաշվապահների համար և ոչ միայն…
Բարև Ձեզ։ Մսի վաճառքի խանութ բացելու համար ի՞նչ նրբություններ ու թույլտվություններ են պետք։
Բաժանորդագրվել
Կայքի ամենահետաքրքիր նյութերը կուղարկվեն Ձեր էլ. փոստին
© 2020 Accountant.am
Սննդի անվտանգության թույլտվություն:
Սննդի անվտանգության տեսչությունում պետք է գրանցվեք, եթե վաճառքը Երևանում է՝ պետք է գործեք շրջհարկի դաշտում։
ԱՁ բացեք, գրանցվեք սննդի անվտանգության տեսչությունում:
Նրբություններից երևի թե սննդի տեսչությունում գրանցվելն է, մնացածը ստանդարտ առևտրային գործունեության համար նախատեսված քայլերն են:
Անպայման սննդի անվտանգության ծառայությունում պետք է հաշվառվեք ու գործ ունենաք սպանդանոցների հետ, ունենաք անհրաժեշտ սառնարանային ու այլ պայմանները:
Հենց հարցս սպանդանոցին էր վերաբերում, միսը պետք է պարտադիր ձեռք բերել սպանդանոցի՞ց: