Ռուզաննա.
Բարև ձեզ։ Տանը պատրաստվող կիսաֆաբրիկատների (շերտավոր խմոր, կոտլետներ, պելմեններ) օրինական կազմակերպման համար ի՞նչ թույլտվություններ են հարկավոր: Ունեմ ժամանակավոր դադարեցված ԱՁ՝ միկրոձեռնարկատիրության սուբյեկտ։ Շնորհակալություն:
Կայք հաշվապահների համար և ոչ միայն…
Ռուզաննա.
Բարև ձեզ։ Տանը պատրաստվող կիսաֆաբրիկատների (շերտավոր խմոր, կոտլետներ, պելմեններ) օրինական կազմակերպման համար ի՞նչ թույլտվություններ են հարկավոր: Ունեմ ժամանակավոր դադարեցված ԱՁ՝ միկրոձեռնարկատիրության սուբյեկտ։ Շնորհակալություն:
Բաժանորդագրվել
Կայքի ամենահետաքրքիր նյութերը կուղարկվեն Ձեր էլ. փոստին
© 2020 Accountant.am
Հարկավոր է սննդի անվտանգության տեսչությունում հաշվառվել, այն իրականացվում է էլեկտրոնային եղանակով՝ կայքում գրանցվելով: Նաև անհրաժեշտ կլինի, որ ունենաք ԵՏՄ սերտիֆիկատ: Տվյալ գործունեության տեսակով կարող է գործել որպես միկրոձեռնարկատիրության սուբյեկտ: Երբվանի՞ց եք ժամանակավոր դադարեցրել ԱՁ-ն, հարցը նրա համար է, որ որոշակի լինի՝ այս տարի կարող եք մտնել միկրոձեռնարկատիրության ռեժիմ, թե շրջ. հարկի:
Բարև Ձեզ։ Շնորհակալություն պատասխանի համար։ Հունվարին է դադարեցվել ԱՁ-ն։ Մի հարց ևս. սննդի անվտանգության տեսչությունում գրանցելու համար տարածքի խնդիր կառաջանա՞, եթե տանն ենք պատրաստում։
Այս տարի նորից կարող եք մտնել միկրոձեռնարկատիրության ռեժիմ, տարածքի խնդրի հետ կապված առաջարկում եմ նայել տնտեսավարողի ուղեցույցը այս հղումով: